NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un veceu din lemn, inaugurat cu mare fast în Rusia. Are și un lavoar cu găleată

Cu baloane colorate și afiș, în Rusia a fost inaugurat cu mare fast și tam-tam un veceu de curte din lemn. Așa-zisa noua baie a fost construită pentru șoferii de microbuze care circulă pe ruta locală. Totul s-ar fi întâmplat în Regiunea Irkuțk. Video-ul filmat de autorități a lăsat cu gura căscată presa internațională, scrie realitatea.md

Pe canalul de Telegram „Подъем”, a apărut pentru prima dată video-ul în care este filmat veceul de curte, un scaun pentru odihnă și un lavoar improvizat. Locul a fost înfrumusețat cu baloane pentru decor.

Prezentarea așa-zisei noii băi a avut loc în orașul Angarsk din regiunea Irkuțk, Federația Rusă. A fost creată pentru șoferii care activează pe ruta locală.

„Inaugurarea unității sanitare noi s-a desfășurat la stația terminus a rutei nr. 7. Atmosfera de sărbătoare a fost redată de baloane și afișul de întâmpinare a șoferilor”, se scrie în mesaj.

Mai târziu, s-a aflat că autoritățile locale au construit doar veceul de lemn, după care șoferii din propria inițiativă și-au improvizat alături un lavoar pentru a-și spăla mâinile. La fel, și-au pus și o oglindă.

Între veceu și lavoar a fost instalat și un scaun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"