VIDEO | Un viceprimar de Bălți calcă pe urmele lui Ion Ceban. Tatiana Dubițcaia își face reparație în birou

La primăria mun. Bălți reparațiile sunt în toi. Tatiana Dubițcaia, numită în funcția de viceprimar acum o lună, își face reparație în birou. Funcționara nu știe nici cât vor costa lucrările, nici cine le va achita.

„Biroul se află în incinta primăriei Bălți, de aceea toate întrebările le adresați domnului Alexandru Pavel. Este vorba despre lucrări de reparație cosmetice și nu știu din ce surse sunt efectuate, ”  a declarat Tatiana Dubițcaia, viceprimar pentru educație, cultură și îngrijire medicală

Viceprimarul Nicolai Grigorișin a refuzat să vorbească în fața camerei de luat vederi.

„—Avem încă o întrbare la dvs! —Lasă-mă în pace!”

Nici primarul de Bălți, Renato Usatîi nu a avut timp să discute cu noi.

Muncitorii care efectuează lucrările spun că reparația este aproape gata și că au venit aici la solicitarea administrației întreprinderii municipale „Gospodăria Locativ Comunală”.

„Muncitorii au vopsit pereții, iar noi schimbăm pardoseala, pentru că cea veche era uzată. Aceasta este toată reparație. Mai apoi, trebuie de instalat și ușile,”  a spus un muncitor.

Amintim că și edilul capitalei, Ion Ceban, și-a reparat biroul. El susține că lucrările au costat în jur de 60 de mii de lei, cheltuieli pe care le-a suportat un prieten de-al său.

leave a reply