NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un vot poate face diferența. Mesajul Maiei Sandu pentru locuitorii raionului Edineț

Un vot poate face diferența. Este mesajul Maiei Sandu către locuitorii din raionul Edineț. Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, a îndemnat oamenii să își exercite dreptul la vot, indiferent unde s-ar afla.


Valentina Ghețu are 67 de ani. Femeia are o singură fiică care lucrează de mai bine de zece ani peste hotare. Tot printre străini i-au plecat și nepoții.

De ce să lucreze așa minți luminate, copii deștepți acolo. De ce ei trebuie să se realizeze acolo? De ce acolo nu le pune piedică nimeni, de ce acolo se poate, dar aici nu se poate? Foarte mult sufer, în toată seara trebuie să vorbesc cu ei la telefon, să îi văd măcar, să știu că totul este bine. Când sunt în țara ta e cu totul altfel. Practic toată lumea din Moldova, nu e familie care să nu aibă pe cineva peste hotare.

Oamenii spun că încă nu este târziu pentru a face schimbarea. Ei cred că Maia Sandu este liderul demn de toată încrederea. Doar ea, are capacitatea de a crea condiții decente de trai în Republica Moldova.

Eu vă asigur că Maia Sandu costă mai mult decât zece bărbați și o să facă mai bună treabă. Este o femeie cu caracter și foarte hotărâtă. În dumneaei văd o persoană foarte curajoasă, care ne-a dovedit, care are tot curajul de a vorbi sincer și deschis despre tot ce se întâmplă în țara noastră.

Eu la 72 de ani trebuie să mă odihnesc, dar vin de nevoie că nepoții mei trebuie să trăiască mai bine. Am doi feciori și patru nepoți, pentru ei vin, că eu aș putea să stau și acasă, dar trebuie să pun și eu umărul. Ce asta e pensie, 1500 are soția mea.

A pus tineretul ca să studieze, acum ei învață, bacalaureatul îl primesc pe cinste, pe muncă proprie, toate acestea ajută ca țara noastră să devină una cărturară și bravo ei. Eu o văd un patriot și nu un politician.

Maia Sandu a îndemnat oamenii să pună capăt dezordinii din țară. Asta înseamnă să-l înlăture de la șefia statului pe Igor Dodon, cel care a adus țara la perzanie.

Noi credem că oamenii au reușit să vadă că Igor Dodon nu și-a îndeplinit promisiunile electorale, deși a promis multe în campania din 2016. Oamenii au reușit să vadă că el este parte din sistemul corupt și acum protejează schemele de corupție. Oamenii au putut să vadă incompetența guvernării, mai ales în ultimul an și au văzut că guvernul lui Dodon nu face nimic pentru ca să ajute cetățenii și agenții economici în această situație dificilă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"