NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Unde-și vor petrece bălțenii Revelionul

„Ce faci de Revelion”.  E o întrebare pe care oamenii şi-o pun cu mult înainte de 31 decembrie. Unii bălțeni au ales să întâlnească Anul Nou în restaurantele și cluburile de noapte din oraș. În acest sens, localurile din Bălți au pregătit pentru clienți programe de sărbătoare atractive.
Restauranul „Oscar”, de exemplu, a pregătit un progam festiv interesant, destinat să le facă deosebită noaptea de Revelion tuturor celor care au decis s-o petreacă aici.
Irina, administratorea localului, a precizat pentru nordnews că s-au făcut deja mai multe rezervări, iar prețul meniului se negociază cu fiecare client în parte.

„ La noi o să fie multe concursuri interesante, un program foarte atractiv și, de asemenea, o să fie prezent un DJ.” 
„ La noi sunt deja multe mese rezervate, aproximativ 8.” 
„ Meniul îl elaborăm cu fiecare client în parte.” 
 
Un local, preferat mai mult de tineri, este clubul de noapte „Marseille Private Café”.  Administratorul acestuia, Eugen Tislaru, spune că a pregătit ceva deosebit pentru noaptea de Anul Nou.
 „ Clubul nostru în principiu este vestit prin petreceri interesante și gălăgioase, totul este într-un stil deosebit, modern, un stil vesel.” 
 „ La noi o să fie concursuri interesante, chiar astăzi am convenit cu un magazin de bijuterii. Astfel, vom da tuturor câștigătorilor concursurilor premii.”
De asemenea, el a mai menționat că au rămas puține mese nerezervate, iar costul meniului variază între 500-600 de lei de persoană.
„ În principiu, au rămas puține mese, de aceea, sunați mai repede. Noi ne pregătim din toate puterile, ca să facem o petrecere frumoasă, să fie toate bucatele gustoase.” 
„ Noi avem diferite propuneri, în princpiu, costul mediu este de 500-600 de lei de persoană.” 
Dacă unii preferă să petreacă Revelionul în restaurante și cluburi de noapte, alții vor sărbatori Anul Nou acasă, în sânul familiei.
„ Pensionarii își petrec seara de Anul Nou acasă, nu se duc nicăieri, așteaptă a doua zi nepoții, copiii, dar seara suntem acasă. –Și ce sumă pretindeți să cheltuiți? –Nici nu pot să vă spum. –Măcar aproximativ. – 300-400 de lei, nu mai mult.” 
 

 
„ Acasă, în sânul familiei.” 
„ 200-300 de euro, cum s-a primi.” 
 
Unii bălțeni însă au tratat subiectul cu destulă ironie.

 
„ Acasă sau poate pe sub un gard undeva.”
 
Indiferent unde veți petrece Sărbătorile de Iarnă, vă dorim să aveți alături doar chipuri dragi și să trăiți la intensitate maximă emoții dintre cele mai spumoase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"