NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Usatîi, despre Cavcaliuc, în direct la tv: „Nu mai conectați pe toți pi*******”

Scandal necenzurat în emisiune tv dintre liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi și liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc. Usatîi și-a ieșit din pepeni și l-a acoperit cu cuvinte necezurate pe fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, în cadrul unei emisiuni televizate, transmite unimedia.md


Gheorghe Cavcaliuc: În primul rând eu mă bucur că Renato Usatîi, prin toate minciunile pe care le tirajează face propagandă partidului pe care îl conduc.

Renato Usatîi: De ce ați conectat această „victimă”?

Cavcaliuc: Usatîi este un frustrat. Să spună ce i-am spus eu la telefon, când el a trimis mai mulți oameni la mine și eu l-am refuzat.

Usatîi: Ai fabricat dosare, ai băgat oameni la pușcărie. Natalia, încetați să conectați în direct așa pida**și ca și Cavcaliuc. Acesta e o mizerie, deconectați-l! Locul lor e la pușcărie!

Cavcaliuc: Iată așa îi este cultura, în afară de minciuni și mizerii nu are de spus.

Întregul scandal a început după ce Usatîi l-a acuzat pe Cavcaliuc că ar fi implicat în procesul de falsificare a unor date pe site-ul Ministerului Justiției ucrainean, în urma cărora soția Procurorului general Alexandr Stoianoglo a devenit, peste noapte beneficiara a două companii ce aparțin omului de afaceri Veaceslav Platon. Ultimul a depus, între timp, o plângere la Procuratura din țara vecină și a declarat că ilegalitatea s-a produs pentru a-l discredita pe Procurorul General al Moldovei.

 

1 Comentariu
  1. […] Amintim că acum două zile, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi și liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc s-au luat la ceartă, după ce Usatîi l-a acuzat pe Cavcaliuc că ar sta în spatele unui scandal și l-a numit pe Cavcaliuc cu cu… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata