NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Usatîi este gata să plătească un avion charter pentru a trimite diasporei buletine de vot suplimentare

Usatîi este gata să plătească din propriul buzunar un avion pentru a transporta diasporei buletine de vot, în cazul în care numărul existent este insuficient. Într-un live pe pagina sa de facebook, liderul „Partidului Nostru” cere CEC-ului să creeze o nouă regulă pentru a putea transporta la secțiile de votare de peste hotare câteva mii de buletine de vot.

În primul rând este vorba de Germania, Franța, Irlanda, acolo unde alegătorii au semnalat că s-ar putea să nu le mai ajungă buletine.

Usatîi a adăugat că o poate face în regim de urgență, în mai puțin de o oră.

„Sunt gata să asigur transportul pentru un reprezentant CEC, Ministerului Afacerilor Externe pentru, ca să suplinească rezervele epuizate ale buletinelor de vot din Frankfurt, pentru că acolo este cea mai mare problemă. Prieteni, o pot face în orice țară și în orice oraș. Avionul Chartel îl pot otrganiza timp de o oră. Dis de dimineață, părinții cu copii mici, în unele țări sub ploaie, așteaptă în cozi imense pentru a-și exercita datoria față de țară. Nimic nu s-a făcut pentru diasporă timp de 30 de ani, haideți măcar acum, să-i permitem să voteze!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"