NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Usatîi i-a promis lui Chicu să-i ridice un monument, în schimbul a 190 de milioane de lei

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, i-a promis prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu, să-i ridice un monument, dacă oferă municipiului Bălți 190 de milioane de lei pentru reparația drumurilor. Declarația a fost făcută în cadrul vizitei de ieri a prim-ministrului în nordul țării, unde a vizitat și primăria orașului.

 

Dați orașului Bălți 190 de milioane de lei, mai ales că, nu cerem banii dumneavoastră, dar din cei care Bălțiul i-a transferat timp de 30 de ani. Pentru asta, lângă ÎM „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”, vă ridic un monument în cinstea dvs, mai mare ca cel al lui Ștefan cel Mare din Chișinău. Nu vă îndoiți de asta. O fac din banii proprii. Avem loc și pe Aleea Clasicilor Culturii Naționale, pe care l-a rezervat Boris Marcoci”, a declarat Usatîi

În replică Ion Chicu a menționat că astfel îi va crește motivația de a acorda în acest an mun.Bălți 190 de milioane de lei.

Motivația a crescut!

Serios, să acordați atenție orașului Bălți”, a excalamat Primarul de Bălți.

 

În municipiul Bălți sunt aproape 300 de kilometri de drum, care necesită să  fie renovate. Pe executarea acestor lucrări primăria are nevoie de două miliarde de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"