NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Usatîi oferă detalii despre înregistrarea audio în care ar negocia cu PDM

Liderul Partidului Nostru a venit cu o reacție după ce în spațiul public a apărut o înregistrare audio în care acesta ar fi negociat cu un consilier al Partidului Democrat. Renato Usatîi susține că discuția a avut loc în vara anului 2018, iar înregistrarea ar fi fost realizată de democrați, scrie ZdG.md.
În cadrul întrevederilor dintre Plahotniuc și Dodon, Plahotniuc i-a dat aceste înregistrări pentru a-l speria că dacă se va comporta rău, îl va aduce pe Usatîi. I-au dat anumite secvențe pentru că el se temea de faptul că mă voi întoarce. Această înregistrare a fost făcută în vara anului 2018. Nu știu de unde vine această scurgere. Asta ar fi putut face Plahotniuc, pentru a mă denigra, dar asta ar fi putut să o facă și socialiștii, pentru că aveau atât această înregistrare, cât și alte secvențe audio”, a menționat Usatîi în cadrul unei intervenții LIVE pe pagina sa de Facebook.
Liderul Partidului Nostru mai sugerează că această înregistrare a apărut anume astăzi în spațiul public, cu scopul ca președintele Igor Dodon să îl convingă pe vicepremierul rus Dmitri Kozak, că Usatîi ar planifica să destabilizeze situația: „Îl rog pe Dodon să nu îi fie frică de întoarcerea mea în R. Moldova”.

Про переговоры с советником Плахотнюка и не только. Спасибо за репосты.

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Montag, 24. Juni 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"