NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Va fi sau nu va fi. Valico susține că poliția nu îl lasă să instaleze scena pentru concertul de mâine

Veaceslav Valico, activistul civic care a candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, avându-l ca persoană de încredere pe controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, a rezervat spațiu pentru desfășurarea unui eveniment dedicat tinerilor din R. Moldova pentru ziua mâine, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). La concert vor evalua unii dintre cei mai faimoși interpreți a Federației Ruse, Filip Kirkorov și Dava.  Organizatorul concertului susține că nu este lăsat de poliție să instaleze scena. 

Veaceslav Valico dă vina pe guvernare că s-ar afla în spatele acestei decizii de sabotare a concertului. Valico a declarat că are toate actele necesare care permit organizarea concertului, însă se confruntă cu intimidări din partea politicului și a oamenilor legii.

Valico amenință că dacă nu va fi lăsat să instaleze scena, va chema oamenii în stradă.

Este de menționat că,  pe 14 iunie, Alisher Morgenstern a anunțat pe Instagram că urma să aibă pe 19 iunie un concert la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). Ulterior, interpretul rus, alungat din propria țară și declarat ,,agent străin” pentru opunerea contra invaziei rusești, a declarat pe rețelele de socializare ,,că nu se implică în jocuri politice” și astfel, i-a îndemnat pe fanii săi să nu meargă duminică la concertul din PMAN.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"