NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Vântul puternic a făcut ravagii în municipiul Bălți

Vântul puternic a făcut ravagii în municipiul Bălți. Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ, iar acoperișul unui bloc de locuit a fost smuls și aruncat peste câteva automobile.

 Cel mai mult au avut de suferit locuitorii blocului cu cinci niveluri de pe strada Victoriei 48. Aici rafalele vântului au smuls acoperișul și l-a aruncat peste mașinile parcate în curte, dar și în ograda unui om.

 Două mașini au fost acoperite. Nu știu ce s-a întâmplat cu ele. E nevoie mare, povestește o locatară a blocului.

Iată ce am pățit eu. Eu aici locuiesc.  mi-a fost avariat poarta, acvoperișul ograda. În caza de ploie ce am să fac?, spune bărbatul în curtea căruia a căzut acoperițul.

Iar în parcul Eparhiei, de pe strada Calea Ieșilor, a căzut un pom peste gardul din fier forjat, nu departe de stația de troleibuze.

Și pe strada Tudor Vladimirescu, foi de metal de pe acoperișurile unui bloc din preajmă au ajuns pe carosabil, dar și pe trotuar, pe unde trec elevii unei școli din apropiere.

Ofițerul de presă al Inspetoratului pentru Situații de Urgență din Bălți, Andrei Adam a declarat pentru nordnews că în cele mai grave cazuri au intervenit salvatorii.

 Totodată, pompierii au fost solicitați și pe strada Hotinului unde un copac a căzut peste o conductă de gaz și pe strada Ștefan cel Mare, a declarat Andrei Adam.

 Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit avertizarea Cod Galben de vânt până astăzi, la ora 18.00, pe întreg teritoriul țării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"