NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „Venim acasă și vă tăiem gâtul”! Maia Sandu și Natalia Gavrilița, amenințate pe Facebook

„Maia Sandu, cum te-am votat noi, diaspora, îți tăiem gâtul. Venim acasă și-ți tăiem gâtul, Maia Sandu. Și la Gavrilița tot așa, vă tăiem gâturile.” Sunt amenințările unei moldovence, care, la moment, se află peste hotarele țării, după cum afirmă aceasta. Femeia se arată nemulțumită de conducerea țării și declară într-un live pe facebook că la primăvară o va „mătura” pe Maia Sandu și întreg partidul PAS. 

Președinta asta de unde s-a luat, parcă a căzut din pod, deloc nu o interesează de poporul acesta. Nici de diasporă nu o interesează. A spus că mâine-poimâne va pune impozit la banii pe care îi va trimite diaspora acasă. Dacă Maia Sandu face și prostia asta, cum te-am votat noi, diaspora, îți tăiem gâtul” , a declarat femeia.

Mai mulți internauți consideră că declarațiile reprezintă amenințări grave, iar organele de drept ar trebui să se autosesizeze.

„Ar fi bine ca de această doamnă să se ocupe organele corespunzătoare. Să ameninți de pe Facebook cu moartea deja e prea de tot. Chiar de înțeleg că e o ființă lipsită de educație, cultură și bun simț, asta nu semnifică că nu ar trebui să cunoască legile. Eu chiar rog, dacă cineva are posibilitatea, sa sensibilizeze organele corespunzătoare E oribil câtă mizerie poate fi în oameni”, a scris o cititoare.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"