NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Vicepreședintele raionului Sângerei riscă să-și piardă vederea după ce a fost stropit în față cu verde de briliant

Vicepreședintele raionului Sângerei, membrul partidului „Demnitate și Adevăr”  (DA), Tudor Tutunaru a fost stropit în față cu verde de briliant de un membru al Partidului „Acasă Construim Europa” (PACE), formațiune condusă de Gheorghe Cavcaliuc. Imagini de la incident au ajuns pe rețelele de socializare. 

„PACE va pedepsi fiecare funcționar corupt, care și-a permis să se vaccineze în detrimentul medicilor. Nu este de tolerat așa comportament. Am acționat în numele poporului”, a spus un membru al formațiunii PACE, într-o transmisiune live pe Facebook, în seara zilei de ieri.

Gheorghe Cavcaliuc  a declarat că, toți funcționarii de stat, care vor face abuz de serviciu și se vor vaccina împotriva COVID-19  fără rând vor fi pedepsiți.

„Acest Tutunaru, care este vicepreședinte al raionului Sângerei, care a făcut abuz de funcția sa, a fost dat cu verde de briliant pe cap și toată fața. Această acțiune a fost întreprinsă clar pentru a-l marca pe acest nerușinat, cu verde de briliant, care este simbolul medicilor, care îl folosesc în fiecare zi pentru tratarea pacienților”, a menționat președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc.

„Condamn atacul cu haita asupra colegului nostru, vicepreședintele raionului Sîngerei, președintele Comisiei excepționale în Sănătate Publică din Raion, responsabil pe domeniul sănătate și asistență socială, Tudor Tutunaru. Cei care pretind că umblă cu „pacea”, mai exact cu piatra în sân și dau cu cuțitul în spate și au permis această „justiție a lui Cavcaliuc” chiar în poarta casei, în momentul când Tudor a revenit de la serviciu este condamnabil. La moment, Tudor este în spital și riscă să-și piardă vederea, pentru că soluția verde de briliant a fost vărsată în fața, pe cap și în ochi. Culmea este faptul că pentru a-l umili pe Tudor, cavcaliucii au chemat poliția pentru a-i testa alcoolemia, pretinzând că este băut. O calomnie, care este demnă doar de poeți în epoleți, pentru că rezultatul alco-testului era ZERO”, a scris pe Facebook, deputata Arina Spataru,  membră a Platformei DA.

Tudor Tutunaru, vicepreședintele raionului Sîngerei a recunoscut că s-a vaccinat anti-COVID-19, deși nu făcea parte din categoria persoanelor care trebuie să fie imunizate din acest lot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"