NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Violeta Ivanov, întâlnită cu aplauze la Florești. „Partidul «ȘOR» vine cu lucruri concrete”

Indemnizație unică la nașterea primului copil, în valoare de 16 mii de lei și 24 de mii pentru al doilea micuț, pensii majorate, drumuri bune și farmacii mobile. Asta își propune candidata la funcția de președinte din partea partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov. Ieri, ea s-a întâlnit cu alegătorii din raionul Florești.

Tinerii din raionul Florești spun că își doresc să trăiască într-o țară dezvoltată, fără corupție și cu locuri de muncă bine plătite, pentru a nu fi nevoiți să plece peste hotare. Ei cred că doar Partidul „ȘOR” poate să ofere Moldovei un viitor prosper.

Ei dacă au promis, au modernizat Orheiul, nu doar acolo. Dar Dodon nu a făcut nimic absolut, doar ne amăgește pe noi. Iar lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”.

Învățăm, facem studii și când vine timpul să activăm, nu avem unde. Ne naștem în stradă, ne ducem la vecini să lucrăm, ridicăm case și atât”.

Ei spun și fac, dar alții aruncă vorbe-n vânt. Am văzut la Orhei-Land unde sunt foarte multe terenuri de joacă. Eu vreau ca și la noi în sat, în Cuhureștii de Sus, să se deschidă terenuri de joacă. Eu sunt mamă a doi copii și eu tare vreau teren de joacă”.

Pensii de până la cinci mii de lei, de asta vor avea parte moldovenii care au muncit o viață în următorii patru ani, dacă în fruntea statului va veni Violeta Ivanov.

Ce au promis, au realizat și ei vor continua mai departe. Am mare încredere în acest partid. Doresc ca tineretul să nu plece din țară, copiii să stea acasă și nepoții la fel. Să ne ajute Dumnezeu, într-un ceas bun, să mergem înainte”.

Să ne repare drumuri, să micșoreze vârsta de pensionare, așa cum ne-au promis”.

Eu cred că Partidul „ȘOR” va face doar bine, dacă lumea îi va vota, vom avea de câștigat doar. Mă gândesc că va fi foarte bine. Am fost la Orhei de vreo două ori, m-am bucurat tare. Am dat mâna cu Domnul Șor, foarte bine”.

Violeta Ivanov a dat asigurări că mai multe uzine din raionul Florești, care acum sunt în paragină își vor relua activitatea. În oraș vor apărea investitori noi, fapt ce va permite îmbunătățirea nivelului de trai în localitate.

Ca o prioritate, ne punem relansarea economică, noi înțelegem că nu putem asigura protecția socială, acele salarii binemeritate, acele pensii binemeritate dacă nu vom relansa economia țării. De aceea am venit cu un program cu restartare a uzinelor de prelucrare a producției agricole, în așa mod ca în funcție de specificul regiunii să putem procesa și prelucra producția agricolă care este foarte necesară”, a menționat candidata la funcția de președinte din partea Partidului „Șor”, Violeta Ivanov.

Proiectele implementate cu succes la Orhei demonstrează că membrii Partidului „ȘOR” își onorează promisiunile, a adăugat Violeta Ivanov.

Vedem o încredere a cetățenilor în Partidul Politic „ȘOR”, care este unica formațiune care vine cu lucruri concrete, care vine cu proiecte realizate și cel mai important este cum am obținut locuri de muncă binemeritate la Orhei, Taraclia, acolo unde mai întâi am creat infrastructură sub formă de drumuri bune, ilumita, infrastructură socială bine dezvoltată și au venit investitorii”.

Violeta Ivanov a îndeplinit funcția de ministru al Ecologiei și Resurselor Naturale între 2008 și 2009, iar din 2009 până în prezent este deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Violeta Ivanov este a cincea la număr în buletinul de vot.

Acest material a fost achitat din fondul electoral.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata