NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Violeta Ivanov, la Sângerei: „Moldova are o șansă să renască!”

Candidata la funcția de președinte din partea Partidului Politic „ȘOR”, Violeta Ivanov își propune să aducă stabilitate și prosperitate în toată țara. Alegătorilor din Sângerei, politiciana le-a promis condiții pentru un trai decent, infrastructură dezvoltată, servicii publice de calitate și locuri de muncă.

Acum un an, Partidul Politic „ȘOR” i-a dat o mână de ajutor Mariei Țâbârnă din orașul Sângerei, căreia toți i-au întors spatele.

„Eu am venit cu o întrebare, le-am spus durerea. Sunt văduvă, de 10 ani nu muncesc și sunt operată și am vrut un mic ajutor, măcar pentru un scladometru de lemne, că mi s-au furat, la primărie niciun rezultat, au spus că nu au bani.  Mulțumesc, mulțumesc partidului „ȘOR”.Mi-au dat o mie de lei”, a spus Maria Țîbârnă.

Galina Ivanov din satul Drăgănești are două vaci. Laptele îl vinde unei întreprinderi la preț de trei lei pentru un litru. Femeia se plânge că munca țăranului nu este prețuită și speră că, în curând, cu implicarea Violetei Ivanov, viața oamenilor de la sat va deveni mai bună.

La sat e tare greu, dar nimeni nu ne bagă în seamă, ne ne ajută cu nimic.Credem că dacă vom alege un alt președinte o să fie schimbări și pentru țăranul de la țară”, a precizat Galina Ivanov.

Locuitorii din Sângerei spun că Violeta Ivanov este o persoană onestă, ambițioasă, demnă de încredere și că e cel mai potrivit candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

Este o persoană decentă, chiar aseară am ascultat discursul ei și am văzut planurile de lucru de viitor, ce ne promit și ce vor realize. Am văzut ce s-a făcut la Orhei, dar și în alte localități șia m dori și la noi să fie tot așa”.

Ne așteaptă schimbări mari dacă vom vota Violeta Ivanov. Tare este greu cu pensia noastră foarte mică”.

Noi suntem în familie șase copii, nu beneficiem de niciun ajutor. Vrem o schimbare. Ce au promis, totul au făcut”.

Sper că se va schimba ceva în țară, spre bine. Să nu plecăm din țară și să lăsăm familia. Sperăm că Partidul „ȘOR” va face ceva în țară, că aceste partide de până amu, nu au făcut nimic”.

Drumuri ne-au promis, au făcut, iluminări, drumuri construite. Când te duci la Orhei, parcă ești într-o poveste. Dar în alte raioane când te duci, te dezamăgești. De aceea și avem încredere în acest om”.

Ca la Orhei, cum au făcut la Orhei pentru copii, oameni, cred că o să facă și în raionul nostru”.

Credite fără dobândă pentru agricultori, suport de până la o mie de lei pentru țăranii care cresc animale, locuri de muncă și infrastrusctură dezvoltată. Asta își propune să realizeze aspiranta la fotoliul de șef al statului, Violeta Ivanov.

Au găsit în programul nostru electoral acel suport în domeniul zootehnic, o ramură deja uitată, cu părere de rău în Republica Molodva. Oamenii doresc o bucată de pâine, ei doresc ca copiii să fie lângă dânșii, doresc o școală, o grădiniță, drumuri bune, iluminat stradal, locuri de muncă bine plătite. Acesta este minimul care-l doresc toți, ca să nu plece din țară și noi îl vom asigura”, a precizat candidata la funcția de președinte din partea Partidului „ Șor”, Violeta Ivanov.

Amintim că „Moldova 20-24”, programul electoral al Violetei Ivanov, prevede o serie de măsuri pentru revigorarea sectorului agrar. Printre acestea, implementarea unui sistem național de irigare a terenurilor agricole, precum și salvarea resurselor acvatice și a solurilor fertile.

Acest material a fost achitat din fondurile electorale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"