NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Violeta Ivanov s-a întâlnit cu oamenii de la baștină. Ce a promis candidata PP „ȘOR” locuitorilor din nordul țării

Candidata la prezidenţialele din 1 noiembrie din partea Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov s-a întâlnit ieri cu locuitorii din nordul Republicii Moldova. Aceasta a vizitat orașul Briceni, dar și Ocnița, raionul ei de baștină.


Violeta Ivanov a fost întâlnită cu mesaje de încurajare. „Pe 1 noiembrie vom avea şansa de a face alegerea corectă, să votăm pentru un candidat care poate să ofere Republicii Moldova progres și dezvoltare”, au spus oamenii.

Este un politician puternic. E o femeie deșteaptă. Ea va ridica țara din genunchi. Eu cred în ea. Deștept soluționează problemele, ea nu caută lacune, în tot ce face depune suflet.

Eu am încredere în ei [în PP „ȘOR” – nota red.] și cred că în curând uzina de conserve își va relua activitatea, așa cum ne-a promis Violeta Ivanov. Sper că copiii noștri vor avea un viitor în Republica Moldova. Cred că vom avea un oraș curat, modern și fără corupție.

Deja se observă că a făcut câte ceva. Și magazin a deschis, și drumurile au fost reparate aici. Partidul „ȘOR” are o oarecare influență aici. Cred că trebuie să o sprijinim. Cu siguranțăm voi vota pentru ea, cum am făcut și data trecută.

Este sigur că vom rămâne acasă, dacă ea va câștiga. Acum a vorbit cu noi și deodată vremea s-a schimbat. A devenit mai luminos. Este deja clar că și viitorul nostru va fi mai strălucitor.

Petru Cohut are 60 de ani. Bărbatul spune că este dezamăgit de politica moldovenească. Unica lui speranță este echipa Partidului „ȘOR”.

Eu cred că ea este un om destoinic, sincer și de încredere, va fi sluga poporului.  Am citit programul ei electoral, nu este vorba de nicio luptă geopolitică. Ea, într-adevăr, în programul electoral, dorește să îmbunătățească nivelul de trai în Moldova, să lupte cu corupția. Eu consider că este cea mai tânără, puternică și cu perspectivă, este viitorul nostru președinte.

Violeta Ivanov a promis locuitorilor din Ocnița să rezolve cele mai stringente probleme.

O problema prioritară pentru satele din r. Ocnița este apa. În majoritatea satelor au secat fântânile și aprovizionarea cu apă este o problemă stringentă. Cred că aici, în r. Ocnița vom începe cu această problemă. Pentru familiile tinere care doresc să se întoarcă în sat, fie profesori sau medici, statul este obligat, și noi vom implementa acest lucru, și aici mă refer la procurarea unei locuințe/case.

În contextul secetei din acest an, candidatul Partidului Politic „ȘOR” propune ca măsură de stimulare a sectorului agricol asigurarea cu credite ieftine, chiar și cu 0% dobândă, pentru agricultori. Totodată, Violeta Ivanov promite susținere din partea statului pentru tinerii antreprenori.

Vom veni cu un suport pentru cei care doresc să-și deschidă o pensiuni agro-turistice cu un suport din partea statului de la cinci până la zece mii de euro pentru ca să-și înceapă afacerea. Eu sunt sigură că foarte mulți tineri vor fi beneficiari a programului respectiv.

Violeta Ivanov este o femeie deșteaptă, ambițioasă, unicul candidat care poate aduce o schimbare în Republica Moldova, spun și locuitorii raionului Briceni.

Pentru că avem foarte multe exmple de lucruri frumoase făcute de partid în Moldova, și în special în Orhei.

Mie îmi place programul ei, de asta sunt pentru ea. Eu aștept să mărească pensiile, poate va fi mai ușor de trăit, poate produsele vor fi mai ieftine. Vor fi locuri de muncă, pentru nepoți, copii. Tot ce a spus ea ne bucură.

Deoarece are proiecte foarte reușite și benefice pentru popor.  Așteptăm ca în viitor să trăim mai decent, mai puțină corupție și mai puțină minciună în țara noastră.

Noi dorim să ne mărească pensiile. Ea a spus până la 5 mii. Doamne! Măcar până la 3 mii. Iată această femeie este bravo! Eu de asta, chiar de plouă, am venit să văd programul ei.

Oamenii din Briceni și Ocnița îi îndeamnă pe concetățenii din toată țara să voteze pentru Violeta Ivanov, candidatul care merită toată încrederea.

Avem încredere în Violeta Ivanov. E o femeie deșteaptă, are titlu de doctor în științele economice. E o gospodină care aduce în casă. Bărbatul ține drumul, jupâneasa ține casa.

Avem încredere în ea. O să dea Domnul și vom avea schimbări, pentru că, în patru ani, nimic nu s-a întâmplat. De aceea alegem o persoană tânără, energetică, poate va reuși să aducă schimbări în țară.

Violeta Ivanov le-a mulţumit oamenilor pentru susţinere şi s-a arătat încrezătoare că sistemul defect din Moldova va fi distrus. Totodată, candidata Partidului „ȘOR” a îndemnat pe toți oamenii care doresc o schimbare să iasă la vot.

Cunosc problemele cetățenilor. Văd această atmosferă și văd că pentru mulți, probabil, aceste alegeri sunt o ultimă speranță.

Violeta Ivanov provine dintr-o familie de profesori. Are 53 de ani, e căsătorită și e mama a doi copii.

2 Comentarii
  1. Александр spune

    Виолетта Иванов достойный кандидат от Партии Шор! Единственная партия которая выполняет свои обещания.

  2. Elena spune

    Personalitate demna de a fi la cirmatarii!!!
    Cred in Moldova! Cred în Violeta Ivanov!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata