NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Vladimir Jirinovski: Dodon e un papă-lapte, iar Sandu e o femeie puternică

Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, a declarat că Igor Dodon este un „papă-lapte”, iar Maia Sandu o femeie cu voință puternică. Politicianul a recunoscut că decizia sa de a rupe relațiile cu primarul de Bălți, Renato Usatîi a fost influențată de funcționari din cadrul administrației ruse. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni TV.

„Astăzi Dodon va pierde în Moldova. De ce? Pentru că am ales un papă-lapte. Iar femeia aceasta are voință, e puternică. Iar ăsta (Igor Dodon – notă red.)  e un fost comunist care fuge dint-o parte în alta. Desigur a pierdut.

Noi am avut o colaborare cu Usatîi, liderul „Partidului Nostru”. Am primit un apel prin care am fost rugat să rup relația cu el. Am rupt-o,  mare treabă, iar el a oferit voturile acestei femeiuște cu o orientare pro-română.

Voi luptați pentru fiecare. Acest Usatîi e rus, e primarul orașului Bălți. Era gata să fie cu noi, dar a fost dat la o parte de către funcționarii noștri.

Poate intenționat se face asta? Ca noi să pierdem peste tot? În Belarus să pierdem, în Ucraina să pierdem, în Moldova să pierdem, iar în Karabah să vărsăm sânge?”, a conchis Vladimir Jirinovschi.

Amintim că după procesarea tuturor proceselor verbale, Maia Sandu a acumulat 57,75 la sută din voturi, iar Igor Dodon – 42,25 la sută.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata