NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Vladimir Plahotniuc „a ajuns” și la Bălți. Fotografia sa a fost afișată pe panoul de căutare a infractorilor

O fotografie cu imaginea lui Vladimir Plahotniuc, cu dubla identitate de Vladislav Novak, a fost afișată pe panoul de căutare a infractorilor din apropierea Inspectoratului de Poliție Bălți.

Echipa Nordnews a surprins momentul în care un angajat al inspectoratului plasează poza lui Vladimir Plahotniuc, anunțat în căutare națională de către Centrul Național Anticorupție. Acesta este acuzat de spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Ieri, fotografia lui Vladimir Plahotniuc a fost afișată pe mai multe panouri a Inspectoratelor de Poliție din Republica Moldova.

Amintim că, jurnaliștii redacției NordNews a fost primii care au sesizat opinia publică în materialul: „În căutarea lui Vladimir Plahotniuc”. Unde e fotografia de pe panourile cu infractori?, cu privire la faptul, de ce fostul lider PDM nu este dat în căutare internațională, iar fotografia lui nu se regăsește pe panourile de căutare a infractorilor.
 
 

2 Comentarii
  1. […] Echipa Nordnews a surprins momentul în care un angajat al inspectoratului plasează poza lui Vladimir Plahotniuc, anunțat în căutare națională de către Centrul Național Anticorupție, transmite medianews.md cu referire la nordnews.md. […]

  2. […] Echipa Nordnews a surprins momentul în care un angajat al inspectoratului plasează poza lui Vladimir Plahotniuc, anunțat în căutare națională de către Centrul Național Anticorupție, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata