NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Vladimir Voronin: „Vor fi cele mai mari falsificări ale alegerilor”

Din cauza modificării legislației electorale și trecerii la sistemul de vot mixt, la scrutinul parlamentar din februarie 2019 vor avea loc cele mai mari falsificări ale alegerilor de până acum. Asta a declarat Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, scrie tv8.md.
Modificarea acestei legislații, trecerea la acest sistem mixt de alegeri, se înțelege că o să fie cele mai mari falsificări din tot timpul cât a fost până acuma alegeri”, a declarat Voronin.
Totodată, întrebat de către reporterii  dacă s-ar fi îmbogățit acesta de când este politician, Vladimir Voronin a declarat că „Eu am început politica nu acuma când am devenit președinte. Eu am fost în organele de conducere a partidului Comunist al Uniunii Sovietice, am fost și președinte de raion și de oraș, am fost numit Ministru de Interne. Am o casă moștenită de la părinți și alta în care locuiesc.
De asemenea, acesta spune că la cunoscut pentru prima oară pe președintele PDM Vladimir Plahotniuc pe teritoriul Mănăstirii Curchi, în timp ce pe teritoriu era reconstrucția acestei Mănăstiri.
Întrebat dacă fiul său a avut relații de afaceri cu președintele PDM acesta a declarat că „În business se întâmple multe interacțiuni. Eu nu vă pot spune exact.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"