NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Vloggeriță la sat. O femeie din Heciul Nou, raionul Sângerei, vedetă pe Instagram

Viața de la sat nu a împiedicat-o să devină o vloggeriță de succes cu 5 mii de abonați pe Instagram. Este povestea Cristinei Lisnic din satul Heciul Nou, raionul Sângerei, care arată internauților cum să gătească gustos pentru cei dragi.


Cristina are 31 de ani și este mama a doi copii minunați pe care îi bucură cu bucate de tot felul. A învățat să gătească de la mama ei, iar mai apoi a urmat și cursuri de specialitate.

Cănd mă întorceam acasă, de la școală, mama prigătea bucate gustoase, întotdeauna mirosea gustos, a povestit Cristina Lisnic.

Prima postare a făcut-o acum trei ani. De atunci, a început întreaga aventură.

Mă strădui să pregătesc niște bucate ușoare, adică din ceea ce fiecare gospodină are în frigider, nu pregăstesc niște bucate de restaurant, sau ceva greu, ceva ușor, care și o domnișoara de 14, 15 ani să poate pregăti. Sunt și deserturi, și bucate sărate, și foarte multe bucate pentru copii, adică ceea ce nu conține chimie, ceea ce putem să pregătim desine stătător acasă, nu neapărat să ne ducem și să procurăm din magazine, a spus vloggerița.

Pentru echipa noastră de filmare, vloggerița a pregătit o tortă din pandișapan după o rețetă specială, din ouă, zahăr și făină.

Întotdeuna amestic aluatul în așa mod, pentru a-l îmbogăți la fel cu oxigen și dacă ați observat, acesta blat nu necesită nici praf de copt, nici drojdie, ele trebuie de undeva să crească.

Femeia este ajutată de cei doi copii ai săi. Fiul cel mare, Maxim, este mâna dreaptă a vloggeriței.
Ea zicea care unghi este mai și cum să fac fotografii. Apoi, am început singur să fac fotografie, a spus Maxim.
Iar fiul mai mic își ajută mama la decorarea deserturilor.
De la o vreme, dragostea de a găti îi aduce Cristinei venit. Femeia pregătește torturi la comandă.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata