NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Vrea ca tinerii să nu plece din Bălți. Candidatul PAS promite schimbări în toate domeniile (P)

Vrea ca tinerii să nu plece din Bălți, pentru asta, va face tot posibilul ca în oraș să fie create mai multe locuri de muncă. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci, spune că va porni schimbările în toate domeniile, de la medicină și învățământ, până la infrastructură și mediu.

Pentru tineret, în municipiul Bălți noi vom face drumurile, trotuarele pe care copiii lor vor putea să meargă la grădiniță și la școală, și desigur, dorim construcția unei grădinițe în care copiii vor putea mai ușor să fie incluși în grupe. Trebuie să facem tot posibilul ca tinerii să nu plece, să deschidem mai multe locuri de muncă, a declarat Boris Marcoci, candidat la funcția de primar al municipiului Bălți.

Bălțenii au încredere în Boris Marcoci și sunt siguri că alegerile din 21 noiembrie vor fi decisive pentru oraș.

Are o strategie corectă și gândește bine în comparație cu ceilalți candidați care doar vorbesc”,  a spus un bălțean.

„ Dacă va fi așa cum spune el, că are susținere, desigur, are mai multe șanse”, a spus o femeie.

„După toți candidații care au fost înainte și după toate partidele care au fost destul de corupte, poate se va primi ceva, a spus un locuitor al orașului Bălți.

„ Eu cred că Boris Marcoci are toate șansele să demonstreze în practică că se poate de schimbat ceva. Eu mă gândesc că are o experiență mare, are susținere de la autorități. El are toate șansele să facă ceva în acest oraș, a mai adăugat un bărbat.

Candidatul PAS la funcția de primar de Bălți, Boris Marcoci, va fi cu numărul 1 în buletinul de vot.

Acest articol a fost achitat din fondul  electoral. (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata