NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „Vrem să votăm!”. Alertă cu bombă la o secție de vot din Germania

Buletinele de vot de la o secție din Frankfurt, Germania sunt pe sfârșite, asta deși, sute de oameni așteaptă să-și exercite dreptul la vot. Disperați că nu le vor mai ajunge buletine de vot, moldovenii au început a scanda „Vrem să votăm!”.


Consulatul General al R. Moldova la Frankfurt pe Main anunță că până la orele 13:00, la această secție au votat 2970 persoane. Astfel, secția mai dispune doar de 2030 buletine de vot. Oamenii, veniți în număr mare protestează și scandează „Vrem să votăm!”.

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță că, cu câteva minute în urmă, reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania, au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare.

„Funcționarii din cadrul biroului electoral evaluează operativ situația și, în funcție de evoluția acesteia, vor lua decizii despre activitatea de mai departe a secției de votare”, se arată într-un comunicat remis de CEC.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata