NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Zeci de mascați pe Aeroportul din Chișinău. SIS și CNA ar fi reținut 12 persoane

Potrivit unor surse, 12 persoane suspectate în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti Covid, ar fi fost reținute de CNA și SIS. Informația nu a fost confirmată deocamdată de CNA. Șeful Poliției de Frontieră, Rossian Vasiloi, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care a scris „12…mai urmează”, scrie Jurnal.md.

Ofițerii Centrului Național Anticorupție și ai Serviciului de Informații și Securitate, sub conducerea procurorilor anticorupție, efectuează acțiuni într-un dosar de corupție.

„Este un dosar complex, pornit pe 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mită de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din Republica Moldova.

Mai exact, investigațiile vizează implicarea unor angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti Covid”, se menționează în comunicatul emis de CNA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"