NordNews
Avem ce spune

VIDEO|Candu promite americanilor alegeri în martie

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a făcut la o televiziune din SUA o declarație care a stârnit confuzie, menționând că în luna martie vom avea alegeri prezidențiale, după cele parlamentare, din februarie, scrie Cotidianul.md.

El a vorbit în cadrul unei intervenții la postul de televiziune Fox News despre „amenințările hibride” care vin din Federația Rusă și posibile interferențe în alegeri.

„Avem alegeri parlamentare în februarie, iar apoi alegeri prezidențiale în martie”, a declarat spicherul.

Afirmațiile acestuia au stârnit ironii pe Facebook, unii punând la îndoială engleza lui Candu, iar alții vorbind despre „o nouă surpriză din partea lui Plahotniuc”.

Cel mai probabil Candu s-a referit totuși la alegerile prezidențiale din Ucraina, programate pentru 31 martie, confuzia venind în urma unei exprimări nefericite pe fondul amenințărilor recente la adresa președintelui Igor Dodon, precum că va fi demis până la sfârșitul anului.

Ori candu o duce rău cu exprimarea în limba engleză ori a divulgat planul nașului său: "noi avem în februarie alegeri parlamentare, în martie alegeri prezidențiale"Video complet. Min 38https://youtu.be/lrYp2jt6y9E

Gepostet von Liviu Vovc am Freitag, 7. Dezember 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"