NordNews
Avem ce spune

VIDEO|Chirtoacă, împiedicat de polițiști să depună flori la monumentul lui Ștefan cel Mare înaintea conducerii statului

„Nu-l căutați pe dracu”. Este replica dată polițiștilor de liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă. Totul după ce politicianul a intenționat să depună flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt cu ocazia Zilei Independenței, iar oamenii legii l-au împiedicat din drum, scrie agora.md.

 

.

Incident la ora 7:20, de Ziua IndependenteiCa pe vremea URSS, a lui Voronin sau Plahotniuc. Politia ne-a blocat, pe toti care eram din partea MPU, mai jos pe trotuarul strazii Bodoni. Am incercat sa mergem inainte. A urmat incidentul. In cele din urma am depus florile, gustul amar, insa a ramas.Motivul invocat de politie – “perimetru de securitate” in raza de 200 in jurul monumentului. Rezulta ca noi nu puteam depune flori la ora 7:20, pentru ca la 8:30 venea sa depuna flori Dodon, si nu aveam dreptul sa ne apropiem nici macar in raza vizuala de monument. La intreg evenimentul de azi, atmosfera a fost mai degraba una de doliu, iar independenta ne este furata de tradatorii de neam si tara, care pun politia sa ne impiedice sa mergem pe drum.

Gepostet von Dorin Chirtoacă am Mittwoch, 26. August 2020

Potrivit lui Chirtoacă, incidentul s-a întâmplat în jurul orei 7:20, iar accesul la monument i-ar fi fost restricționat întrucât, ceva mai târziu, conducerea țării urma să vină în același loc pentru a depune flori, iar zona era împânzită de polițiști.

Dați-vă la o parte și nu-l căutați pe dracu. Arătați-mi legea și articolul. Puneți-mi hârtia în față”, le-a spus Chirtoacă polițiștilor care încercau să-l împiedice să ajungă la monument.

În cele din urmă, Dorin Chirtoacă afirmă că a reușit să depună florile.

Ca pe vremea URSS sau a lui Voronin și Plahotniuc. Poliția ne-a blocat, pe toți care eram din partea Mișcării Politice Unirea. Am încercat să mergem înainte. În cele din urma am depus florile, gustul amar de pe urma incidentului, însa a rămas. La întreg evenimentul de azi, atmosfera a fost mai degrabă una de doliu, iar independența ne este furată de trădatorii de neam și țară, care pun poliția să ne împiedicie să mergem pe drum”, a mai scris liderul PL pe pagina sa de Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"