NordNews
Avem ce spune

Violeta Ivanov: „Am votat pentru a șterge diferența dintre sat și oraș”

Candidata Partidului ȘOR, la funcția de președinte al Republicii Moldova, Violeta Ivanov, și-a exprimat dreptul la vot. Aceasta a venit însoțită de colegii de partid, precizând că astăzi „a votat pentru ca satele din Republica Moldova să prospere și pentru a șterge diferența dintre sat și oraș”.

„Am votat pentru viitorul Republicii Moldova, pentru o Moldovă prosperă și dezvoltată, cu o economie avansată și infrastructură modernă. Am votat pentru copiii și nepoții noștri, ca aceștia să aibă un trai decent aici, în Republica Moldova. Am votat pentru pensii, salarii și un trai decent pentru părinții și buneii noștri care merită acest lucru. Am votat pentru ca satele noastre să prospere, pentru a șterge diferența dintre sat și oraș. Ca acei care trăiesc la sat să se bucure de aceleași condiții ca și cei de la oraș, pentru o Moldovă înfloritoare, pentru o agricultură dezvoltată, așa cum noi o merităm. Îndemn toți cetății din R. Moldova să iasă la vot, puterea este în mâinele lor. Astăzi decidem viitorul și soarta Republicii Moldova”, a declarat Violeta Ivanov.

Amintim că astăzi în Republica Moldova au loc alegeri prezidențiale. Secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00 și se vor închide la 21:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"