NordNews
Avem ce spune

Violeta Ivanov, candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie

Deputatul Violeta Ivanov este candidatul Partidului „ȘOR” la scrutinul prezidențial din 1 noiembrie 2020. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă după ședința Consiliului Național Politic al formațiunii chiar de Ilan Șor, scrie deschide.md

Ilan Șor a menționat că și această campanie electorală se poate transforma într-o bătălie geopolitică, în care candidații se autoproclamă reprezentanți ai Estului sau ai Vestului, în timp ce Partidul „ȘOR” le propune cetățenilor o alternativă.

„Poporul a obosit de războaie politice și certuri. Poporul a obosit de politicieni care se gândesc doar la răzbunare. Partidul „ȘOR” nu a făcut niciodată o asemenea „politică mare”. Noi suntem singurii care nu pălăvrăgim, nu promitem, dar ne suflecăm mânecile și lucrăm pentru a face viața oamenilor mai bună aici și acum”, a declarat liderul formațiunii.

Ilan Șor a prezentat-o pe Violeta Ivanov ca fiind o persoană cu o experiență vastă în instituțiile de stat, cu prestigioase studii europene, ca pe un profesionist de clasă înaltă, ca pe un diplomat cu relații importante în Est și în Vest.

„Candidatul nostru, Violeta Ivanov, împărtășește în totalitate viziunile noastre și va contribui la realizarea programului Partidului „ȘOR” care prevede îmbunătățirea imediată a vieții cetățenilor”, a spus Ilan Șor.

„Mă lansez în această cursă electorală fiind convinsă că a venit timpul să redăm instituției prezidențiale rolul atribuit de Constituție, să nu mai admitem ca aceasta să devină o monedă de schimb în jocurile politice sau, și mai grav, să devină nucleul unui regim dictatorial”, a declarat Violeta Ivanov în cadrul briefingului de presă de după decizia CPN.

Totodată, ea a anunțat că nu va face promisiuni populiste și irealizabile ca alți candidați, în schimb face parte dintr-o echipă care a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe, că se ține de cuvânt.

„Echipa Partidului Politic „ȘOR” a demonstrat până acum la Orhei, Taraclia și în alte zeci de localități că Republica Moldova are viitor, că putem construi și crea pentru oameni aici, acasă, un viitor prosper. Am demonstrat că în Moldova se poate trăi mai bine. Noi întotdeauna am spus lucrurilor pe nume, am promis doar ceea ce putem face și am făcut ceea ce am promis. Eu nu voi fi o excepție în acest sens”, a dat asigurări Violeta Ivanov.

Violeta Ivanov a sugerat că va merge în campania electorală cu un mesaj de coagulare a societății, de încurajare și care să inspire încredere în statul nostru.

„Cred că Moldova poate deveni un stat dezvoltat. Cred că eu și echipa partidului putem contribui decisiv în acest sens. Așa cum am făcut la Orhei, așa cum facem la Taraclia și în alte zeci de localități. Cred în potențialul nostru, al tuturor. Cred în Moldova!”, a punctat Violeta Ivanov, candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile prezidențiale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"