NordNews
Avem ce spune

Violeta Ivanov: Toate drumurile din țară vor fi reparate în patru ani!

Renovarea capitală a tuturor drumurilor de importanță națională și locală, iluminarea tuturor traseelor naționale și construcția autostrăzilor pe direcțiile nord-sud și est-vest ale țării sunt printre prioritățile programului electoral al Violetei Ivanov. Problema calității drumurilor este abordată la toate întâlnirile cu cetățenii, iar Violeta Ivanov este convinsă că identificarea soluțiilor pentru aceasta va conduce la ameliorarea situației și în alte domenii.

„Calitatea drumurilor este un subiect abordat de cetățeni la fiecare întâlnire pe care o am. Oamenii sunt convinși că, având drumuri bune, țara noastră va deveni mai atractivă pentru investitorii străini, iar localitățile, mai ales cele care se află la distanță mai mare de centrele raionale, nu vor degrada și pustii într-un ritm atât de rapid. Îmbunătățirea infrastructurii rutiere va favoriza și dezvoltarea turismului, inclusiv al celui local și rural”, a scris Violeta Ivanov pe Facebook și a declarat ieri în cadrul întâlnirilor cu locuitorii orașului și raionului Cantemir.

Ea a amintit că programul său prevede renovarea tuturor drumurilor, iluminarea traseelor naționale și construcția de autostrăzi. Violeta Ivanov amintește că echipa Partidului „ȘOR” din care face parte a demonstrat în practică la Orhei, cum poate fi soluționată problema.

„Echipa noastră a demonstrat la Orhei că acest lucru este posibil de realizat fără împrumuturi externe și în termene scurte, utilizând numai resursele financiare și umane proprii. Drumuri calitative înseamnă investiții externe, înseamnă oameni angajați în câmpul muncii cu salarii decente, înseamnă comoditate și mai puține accidente rutiere”, a notat Violeta Ivanov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"