NordNews
Avem ce spune

Violeta Ivanov: Toate localitățile din țară vor fi conectate la apă și canalizare

Candidata Partidului „ȘOR” la funcția de șef al statului, Violeta Ivanov, susține că împreună cu echipa sa își propune să diminueze discrepanțele dintre viața la oraș și sat, iar asigurarea localităților cu sisteme de alimentare cu apă și canalizare este un obiectiv în acest sens. Acesta este și unul dintre obiectivele programului electoral „Moldova-2024” al Violetei Ivanov. (P)

„Fie că e vorba de orașe sau de sate, este inadmisibil ca în sec. XXI să existe gospodării neconectate la apeduct și canalizare. La ora actuală, situația din acest domeniu este una dezastruoasă. Este o rușine că am ajuns la situația când 45% din populația țării nu are acces la apeduct, iar 76% – la rețelele de canalizare”, a scris Violeta Ivanov pe pagina sa Facebook.

Candidata a menționat că programul său electoral „Moldova-2024” își propune să reducă diferența dintre sat și oraș, iar accesul populației la apeduct și sistem de canalizare, mai ales în zonele rurale, este un pas în această direcție.

„Accesul la apă și canalizare, pe lângă confort mai înseamnă și sănătatea cetățenilor și un mediu mai protejat. Nu va fi ușor, dar nu și imposibil. Atunci când există voință și pricepere pot fi făcute lucruri mărețe”, a menționat Ivanov.

Programul electoral al Violetei Ivanov „Moldova-2024” se bazează pe patru piloni: infrastructura și dezvoltarea regională, agricultura, protecția socială și sănătate, și lupta cu corupția.

P.

Acest articol nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata