NordNews
Avem ce spune

Viorellya- Ms.Saxobeat din Briceni

Deși țara noastră se bucură de un număr mare de talente, puține dintre acestea se decid să-și construiască o carieră aici. Prea puțini dintre absolvenții școlilor de muzică reușesc să se impună cu adevărat, să cunoască succesul. Cariera muzicală este prea dură pentru unii, de aceea și întâlnim tot mai puțini artiști care rezistă încercărilor și greutăților. Dorința de a transmite emoțiile și trăirile prin note muzicale au făcut-o pe Viorellya să se lanseze în muzică, când încă nu atinsese vârsta majoratului. Pe parcursul a nici un an de muncă asiduă, tânăra interpretă din Briceni se poate lăuda cu o piesă și un clip video plin de pasiune, filmat pentru cea dea doua piesă, lansată la 30 iunie. 
                                                      Muzica și versurile piesei Ms. Saxobeat aparțin însăși interpretei.

 
,, Ideea o aveam de ceva timp. Și într-o zi m-am decis să lucrez mai profund, până voi obține un demo care să-mi placă. Și uite că am obținut la început 3 variante ceea ce ține de melodie. Apoi am mers la Veaceslav Daniliuc ( cel ce mi-a și făcut aranjamentul ) și mi-a zis: “Uite, prima varianta îmi place” și am mers pe alegerea lui. Nu vă pot spune exact la ce vă puteți aștepta pe viitor, dar sunt sigură că la fel voi continua cu o melodie plină de energie.””, a spus Viorellya.
 
 
A fost o sumă destul de bună pentru un videoclip bun.
,,Piesa se bucură de un videoclip frumos, care este de fapt meritul echipei CIOfilm, regizoare: Cristina Isacov. Ea a venit cu idei geniale, pe care le-am acceptat din prima. Am filmat toată noaptea, dar, sincer, indiferent de oboseală îmi mai doream să filmăm ceva. A fost o filmare destul de fierbinte.Ceea ce ține de financiară, nu vreau să dezvălui amănunte. A fost o sumă destul de bună pentru un videoclip bun. Părinții cred în ceea ce fac eu, se mândresc cu mine. Uneori, am impresia că ei cred mai mult în mine decît eu însumi. Nu pot să spun că am întâlnit niște dificultăți exacte. Un pic a fost dificil, pentru că o noapte-ntreagă am fost pe tocuri. Pur și simplu, picioarele nu mai rezistau, dar am făcut față acestei încercări.”, a adăugat Viorellya.
Regizoarea a oferit și ea detalii interesante despre munca la realizarea clipului.

 
,, S-a muncit câteva săptămâni, în care am avut provocări interesante zeci de locații care nu erau potrivite, nervi că da, aici e frumos, dar nu-i ceea ce vreau, alergări prin oraș după ștrampi roșii, 6 saxofoane care sunt un element important în videoclip și pe care nu le puteam găsi, da,r dacă ați vizualizat clipul, ați observat că le-am găsit. După care o noapte lungă, n-am să uit niciodată cum fetele dormeau pe scaune, iar când spuneam: fetele încă puțin, încă 4 scene, 10 cadre și 20 de duble. La acest clip video am avut mai multe roluri, de la persoană care fierbe sânge artificial până la regizor, mi-a plăcut să lucrez cu Viorellya ea este o persoană open mind, nu are bariere și cred că datorită la asta o sa reușească să cucerească lumea muzicii, îi doresc mult succes și sper să mai avem împreună colaborări și experimente frumoase!”, a spus regizoarea Cristina Isacov.
 
 
Eu accept critica oamenilor, dar a celor care e constructivă.
,,Sinceră să fiu atunci când îți reușește să faci un lucru la care ții mult, aștepți susținere sau aprecieri mai multă din partea celor mai apropiați oameni ( rude, prieteni). De-o perioadă încoace, percep susținerea proiectului meu mai mult din partea persoanelor care sunt noi în viața mea, oameni care își doresc să mă cunoască și să mă iubească. Am observat de data aceasta mai multe aprecieri din partea străinilor. a spus Viorellya.
Tind spre ceva mai mult, ca orice interpretă tânără care are aspirații, dar timpul le pune pe toate la locul lor.
,, Nu este nimic imposibil și dificil dacă ești dat pentru acest lucru. Cunosc oameni care vor să se afirme cu ceva, care de fapt nu-i reprezintă. Din punct de vedere financiar, este un pic dificil, dar contează mult în ce investești. Există posibilități ca o melodie de 2-3 lei, să devină un hit. Un rol important îl joacă persoana, vocea și stilul acelei melodii. Pot să spun că investițiile pentru o melodie sunt doar o plăcere personală.”, a spus Viorellya.
Această tânără e un vis al muzicii frumoase!
 „Am fost pasionat încă din anul 2011 de proiectul Alexandrei Stan – Mr. Saxobeat. L-am ascultat cu plăcere toți acești ani, dar mereu ceva nu mi-a ajuns la această melodie ca ascultător. Când a apărut Viorellya în drumul meu profesional am zis: „Mr. Saxobeat trebuie neapărat s-o aibă și pe Ms. Saxobeat în 2019. I-am sugerat ideea Viorellyei, ea a scris muzica și versurile, apoi a urmat producția totală cu videoclip. Membrii echipei CIOfilm au fost impresionați de proiect și, a ieșit ceva frumos! Noi vedem o colaborare cu Viorellya pentru a ajunge la un album solo. Îmi doresc foarte mult să o văd cu un program full la spectacole, evenimente mondene, concerte.”, a spus producătorul  Veaceslav Tatar.
 
Respectând proporțiile, interpreta se inspiră din „Mr.Saxobeat”, melodia interpretată de românca Alexandra Stan.
,, Vreau să accentuez faptul că piesa nu este plagiată. Melodia și textul îmi aparțin. Pot să zic că m-am inspirat, într-un fel sau altul, de la Alexandra Stan prin faptul că există un Mr. Saxobeat și m-am gândit de ce să nu apară și Ms. Saxobeat, care poate și ea să obțină publicul său. Proiectul în sine Ms. Saxobeat este de fapt o continuitate a frumoasei idei Mr. Saxobeat lansat în anul 2010 de către Alexandra Stan. Acolo, unde este „el” trebuie să existe și „ea”, așa  cred eu.” a menționat interpreta.
 
Mr. Saxobeat este primul single internațional al solistei  Alexandra Stan, scris de Andrei Nemirschi și Marcel Prodan, fiind inclus pe albumul de debut Saxobeats . În scurt timp, a devenit un hit la nivel mondial. După ce a cucerit România, stând 8 săptămâni pe prima poziție a Romanian Top 100, a trecut granițele în toate țările Europei. Acesta a intrat în top 30 al „Canadian Hot 100” și, în cele din urmă, în Billboard Hot 100. În Noua Zeelandă a ajuns în top 5, iar în Australia  în top 20. Single-ul a primit din partea MediaPro Music „Discul de platină” pentru vânzări worldwide de peste 1.000.000 de unități.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"