NordNews
Avem ce spune

Virgil Botnaru// Intrați, nu vă rușinați

Politica moldovenească este, cum s-a mai spus, un teatru al absurdului, mai ales înainte de alegeri. Numai ce n-am văzut și n-am auzit în ultimii ani – hrișcă, tușoncă, șorici în apropiere de secțiile de votare, „conțărte”.

 

Ieri, la Gimnaziul din satul Hiliuți, raionul Râșcani a fost dat în exploatare un nou grup sanitar. Cu tăierea panglicii, cu tam-tam, cu pâinică și cu sare (bine, asta nu chiar lângă ușa WC-ului, că și așa e secetă și nu trebuie să-l mâniem pe Dumnezeu). Poate a fost și covor roșu, asta nu știm…

La ceremonie a participat președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru și deputatul ales pe circumscripție, Vladimir Mizdrenco. Fără măști, semn că situația „e sub control” și că evenimentul mirosea frumos.

La cât de ridicoli pot fi tovarășii, chiar îți vine să cauți de urgență un grup sanitar. Nu mă îndoiesc că elevii din Hiliuți, de fiecare dată când vor merge să se ușureze, își vor aminti de vajnicii oaspeți de ieri și vor face pipi & caca în „cadoul” lor. Așa și trebuie!

 

PS fără mască. Amintim că, săptămâna trecută, președintele Igor Dodon a făcut o vizită la Liceul „Alexandru Agapie” din s. Pepeni, r. Sângerei și la Gimnaziul „Viorel Cantemir” din s. Sofia, r. Drochia. Dodon nu a respectat măsurile sociale impuse de CNESP.

Atitudinea președintelui a fost criticată inclusiv de către ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, care acum riscă să fie demis.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"