NordNews
Avem ce spune

Vlad Filat: În momentul în care am să vorbesc, o să sară în aer întreg sistemul politic din Republica Moldova. Apar primele dezvăluiri?

Agenției de presă OMEGA i-au fost transmise documente, care dezvăluie schemele de corupției în care sunt implicați un șir întreg de procurori, unii dintre care fac parte din conducerea de vârf a Procuraturii Republicii Moldova.

 
Potrivit aceliași agenții, sursa, care a transmis documentele, insistă că ele au fost pregătite în 2013 și destinate prim-ministrului Vlad Filat pentru organizarea „epurării” în structurile Procuraturii și ale Ministerului Afacerilor Interne.
În nota informativă sunt indicate  numele unor procurori precum: Nicolae Chitoroagă (actualmente, șeful Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauzelor Speciale), Igor Popa (șeful adjunct al Procurorului General), la fel, și sutele de mii de euro care ar fi fost primite de procurori, pentru încetarea sau clasarea  unui șir de dosare penale, intentate companiilor din holding-ul  lui Vlad Plahotniuc.
 
 
 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"