NordNews
Avem ce spune

Vlad Țurcanu, propus pentru funcţia de director general al Companiei „Teleradio-Moldova”

Jurnalistul Vlad Țurcanu, fost consilier prezidențial, este propus Parlamentului pentru funcția de director general al Companiei „Teleradio-Moldova”, scrie Zdg. 

În luna noiembrie 2020, Vlad Țurcanu a părăsit rândurile Partidului Unității Naționale (PUN) și s-a retras din politică. Acesta a deținut funcția de prim-vicepreședinte al PUN.

Din august 2019 până în decembrie 2019, Vlad Țurcanu a deținut funcția de președinte al Partidului Popular Românesc (PPR), fostul Partid Liberal Reformator. Acesta a anunțat că părăsește formațiunea, nefiind de acord cu intenția colegilor de partid de a face un bloc comun cu alte câteva formațiuni declarate unioniste, printre care și Partidul Liberal.

Din partea PPR Țurcanu a candidat la funcția de primar al capitalei și a acumulat 0,81% din voturile alegătorilor.

Vlad Țurcanu a fost, timp de patru ani, consilier și purtătorul de cuvânt a președintelui Nicolae Timofti, de pe 19 aprilie 2012 până pe 21 ianuarie 2016. Țurcanu este cunoscut pentru activitatea sa în calitate de jurnalist. Anterior, acesta a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului, iar în 2009 a fost director de dezvoltare la programul mass-media al Institutului american IREX, USAID.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"