NordNews
Avem ce spune

Voldemar Crețosu// Dă și tu un like, că te vede Dumnezeu…

Ca tot omul de azi, am și eu un cont de facebook. Și ca orice utilizator al rețelelor de socializare urmăresc niște pagini/ persoane care mi se par interesante și am o listă de prieteni virtuali, fiecare cu gusturile și slăbiciunile sale.
De regulă, intru pe fb dimineața și seara, să mai văd și eu ce zice netu’, ca nu cumva să rămân în urmă cu noutățile.
Și deseori văd postări care, în loc să mă sensibilizeze, dimpotrivă – mă scot oleacă din sărite. Postări de genul: Distribuie dacă ai mâncat și tu în câmp, Distribuie dacă ai măturat în ogradă, Distribuie dacă ai fost cu vaca etc. etc. [Mă rog, în copilărie am făcut (cu toții) multe șide toate și e bine să ni le amintim, dar atunci când ne întâlnim cu prietenii cei vechi și buni și mai înșirăm câte o pățanie interesantă la zacuscă.]
Apoi sunt și postări mai arțăgoase: Doar cei care nu au inimă nu vor distribui așa ceva (și vedem o poză cu doi bătrâni sărmani și triști, sau un copil pe patul de spital). Ce să zic, în goana după like-uri unii nu mai știu ce să facă.
Dacă stai și te gândești, nu e mare pagubă să dai și tu un like, că, vorba ceea, Dumnezeu vede și ține minte.
Iar de-l dai, apoi fii sigur că anul acesta vei avea bani din  greu, sănătate cât pentru trei, Domnul, cu tot alaiul de sfinți, te vor băga imediat în seamă, într-un cuvânt, toate vor bune&frumoase, cum nici nu sperai.
Bineînțeles, Cel de Sus altceva așteaptă din partea noastră, iar milionarii și miliardarii cu conturi grase în băncile elvețiene n-au îmbogățit peste noapte după ce ar fi distribuit o poză pe facebook.
Așa că, vorba președintelui nostru iubit, „lăsaț’ voi chestiili iestea”… Și apucați-vă de lucru, că a venit primăvara…
Faceți un check-in pe deal sau în grădină, cu sapa în mână. Și atunci o să vă dau și eu like, poate chiar și un Share
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"