NordNews
Avem ce spune

Voldemar Crețosu // Strigător la cer!!! Deși au trecut deja nouă zile de la alegeri, încă n-am văzut câini cu colaci în coadă

Rușine, fraților… Ne-au tras-o și de data asta! Au fost minciuni electorale și atât!…
Chiar și la aproape două săptămâni de la scrutinul parlamentar din 24 februarie nu s-a văzut nicăieri nici măcar câini cu colaci în coadă, că de râuri de lapte și miere nici nu poate fi vorba. Raiul postelectoral, cu care ne-au bramburit și de data aceasta politicienii minciunoși e, din câte se vede, foarte departe.
Unii cetățeni sunt însă optimiști și cred că probabil cei care vor guverna Moldova în următorii ani încă n-au terminat de numărat câți câini cu coada lungă sunt în țară, ca să știe exact numărul colacilor de care va fi nevoie.
Alții însă consideră că politicienii s-au pus pe sărbătorit cum se cuvine și au început a împărți frățește ce-a mai rămas. Iar de promisiuni… probabil că o fi uitat, că, de, a uita e omenește…
De cealaltă parte, analiștii politici afirmă că e doar un moment de criză, care însă va trece curând. Tot ei susțin că, imediat după formarea unei coaliții largi, alcătuită din cel puțin trei fracțiuni și tot atâția deputați independenți ar fi unica salvare, or, o coaliție largă ar însemna o guvernare puternică, care să ne poată duce în brațe în următorii patru ani.
Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"