NordNews
Avem ce spune

Voronin s-a pus pe glume: „Șacalii au cucerit toată Moldova. Se simte că apar și în Parlament”

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin nu se dezminte. Așa cum ne-a obișnuit, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialișilor reușește să facă subiect de glumă din orice. La fel s-a întâmplat și astăzi, când discuțiile din Parlament legate de faptul că sezonul de vânătoare încă nu a fost deschis a stârnit râsete printre deputați, scrie Tv8. 

Voronin a intervenit în timpul ședinței în plen, luând apărarea vânătorilor, care și-au cerut și zilele trecute dreptul de a vâna.

„Am un demers către doamna ministră a Mediului. Oamenii au cumpărat licențe, au plătit câte 2500 de lei pentru fiecare, suma aceasta nu este rambursabilă, ai vânat, nu ai vânat – 2500 s-au dus. Până astăzi, nu este deschis sezonul de vânat. Șacalii deja au cucerit toată Moldova, da, se simte că apar și în Parlament”, a glumit deputatul BCS.

„Sunt vaccinați, domnule președinte?”, a intervenit președintele Parlamentului, Igor Grosu.

-„Șacalii nu-s vaccinați. Așa că doamna ministru, unde ești, în pădure ori în oraș, sunt toate documentele prezentate…Eu nu înțeleg ce așteaptă fata asta a voastră…” a spus în replică Voronin.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata