NordNews
Avem ce spune

VOX POPULI // Cât de mult ne ajută România și ce le-au urat bălțenii prietenilor de peste Prut

Se mândresc că sunt români și poartă cu mândrie tricolorul. De Ziua Națională a României, bălțenii au mulțumit tuturor oamenilor de peste Prut pentru sprijinul acordat Republicii Moldova. Locuitorii spun că, fără România, am fi dus-o mult mai greu, iar acest an a demonstrat încă odată că prietenul la nevoie se cunoaște.

„În primul rând eu mă mândresc că sunt român. De mic copil m-au educat părinții că suntem români și România a făcut foarte mult pentru noi, a investit foarte mulți bani, în cultură, în economie, în agricultură și ei sunt frații noștri. Patria noastră este România, aici e România-pământ românesc.”

Tuturor românilor numai bine, pace și să ne mai ajute câte oleacă dacă pot, că iau săracii de la gura copiilor lor.”

Îi felicităm și le dorim multă multă sănătate și prosperitate.

„În ultimul timp a făcut totul pentru noi, fără ei ne pierdem cu totul, absolut. Din 89 încoace totul a făcut România pentru Moldova. Românilor de pretutindeni le dorim sănătate, pace, prosperitate, să aibă noroc țara noastră să se unească cu Țara Mamă mai degrabă, mai repede, cât mai repede.”

Ei ne-au ajutat cu resurse energetice, iată de ce trebuie să le fim foarte recunoscători. Totodată, majoritatea moldovenilor dețin cetățenie română, iar datorită acestui fapt mulți câștigă bani care ajung în țară. Toate cele bune, le mulțumim enorm, și dacă vom avea posibilitate să-i ajutăm, neapărat o vom face.

Tuturor românilor le doresc prosperitate, să fie așa cum au fost tot timpul lângă noi, să ne susțină mai departe și le mulțumim foarte mult pentru tot ce a făcut.”

Din câte cunosc eu avem foarte multe proiecte cu românii, chiar și la universitate, chiar și drumuri. Știu că la universitate sunt foarte multe proiecte care ajută studenții.

Fericire, prietenie, libertate, bunăstare și tot ce își doresc, tot binele”, au spus bălțenii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"