NordNews
Avem ce spune

Vremea se va răci simțitor în această săptămână. Noaptea termometrele vor arăta de până la -10°С

Vremea se va răci de-a binelea în această săptămână. Mercurul din termometre va ajunge la cel mai jos indice spre ziua de miercuri când vor fi până la -10C, pe timp de noapte. Iar joi, vineri și în zilele de weekend, vremea se va încălzi ușor, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Pentru astăzi, ziua de luni, se așteaptă câțiva fulgi în raioanele din nordul țării. Aici, temeperatura aerului se va menține între -1C…+2C, pe timp de zi și -3C…0C, noaptea.

În centrul țării, cerul va fi parțial acoperit de nori, dar precipitații nu se prevăd. Mercurul din termometre va indica între -2C…+1C, la noapte. Iar ziua vor fi 0C..+3C.

În sudul țării, noaptea va fi puțin mai cald comparativ cu nordul țării – -1C..+2C. Ziua, timpul se va încălzi până la +4C.

Potrivit prognozelor meteorologilor, vremea va continua să se răcească până la mijlocul săptămânii. Astfel, miercuri vor fi până la -10C, noaptea, în raioane din nordul țării și, până la -8C, în sudul țării. Iar ziua, temeperatura aerului va oscila în țară între -6C…1C.

În celelalte zile timpul se va încălzi ușor, așa încât pe sfârșit de săptămână temperatura aerului va fi de circa +4C, ziua. Iar nopțile se vor menține reci cu temperaturi de -6C…-1C.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata