NordNews
Avem ce spune

Wizz Air suspendă zborurile până la sfârșitul lunii mai

Compania aeriană „Wizz Air” a anunțat azi că, din cauza prelungirii restricțiilor de călătorie impuse pe toate zborurile externe spre și din Republica Moldova, compania va extinde la rândul său durata suspendării tuturor zborurilor sale către și dinspre țara noastră până pe 31 mai inclusiv, scrie agora.md. 

Astfel, pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.
Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.
Pasagerii sunt informați că pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.
Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism, inclusiv agențiile de turism online, trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.
Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"