NordNews
Avem ce spune

Zaharova a împlinit 47 de ani. Un jurnalist BBC reamintește ce nuntă a avut aceasta la New York

Maria Zaharova, agresiva purtătoare de cuvânt al Ministerului de Externe de la Moscova a împlinit sâmbătă, 24 decembrie 47 de ani. Un jurnalist BBC a ținut să readucă aminte ce fotografii și-a făcut aceasta la New York, în 2005, de ziua nunții sale. 

„Badaranca numarul unu al Rusiei impotriva ‘anglo-saxonilor’, Maria Zaharova, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere (47 de ani). Este un motiv la fel de bun ca oricare altul pentru a ne aminti de nunta fenomenala a purtatoarei de cuvant a Ministerului de Externe la New York, in 2005”, a anuntat Francis Scarr.

Maria Zaharova a lansat zilele trecute noi amenințări la adresa Republicii Moldova dupa ce șase posturi de televiziune, controlate de oligarhi au fost interzise de guvernul de la Chișinău.

,,Din nou, suntem nevoiți să atragem atenția la creșterea tendințelor care ne îngrijorează într-o țară care ne este apropiată, unde, în baza șabloanelor occidentale exersate atât in țările baltice, cât și în Ucraina, în baza acestor scenarii se instalează un control totalitar asupra tuturor sferelor socio-politice ale țării și continuă tentativele de sădire a sămânței rusofobe. Cu eforturile aparatului represiv, împuternicit cu atribuții practic nelimitate, are loc epurarea landsaftului politic al R. Moldova. Autoritățile se răfuiesc metodic cu oponenții lor, în primul rând cu cei care, în interesele poporului moldovenesc, optează pentru dezvoltarea unor relații constructive cu Rusia. Pe aceștia este pus automat eticheta de agenti ai Kremlinului și totul merge conform unui scenariu pregătit din timp. În realitate, ei pur si simplu sunt incomozi pentru regimul de la conducere pentru ca își permit să aibă o părere diferită”, a declarat Zaharova într-o conferință de presă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"