NordNews
Avem ce spune

Zdg: Fabrica de scos petele în campania electorală

În R. Moldova va fi deschisă o nouă fabrică, una mare, modernă în concordanţă cu standardele europene. Fabrica va fi deschisă de Guvernul (Partidul) Democrat, cu prilejul lansării campaniei electorale. Se va numi „Fabrica de Producere a Integrităţii Aleşilor Poporului” (FPIAP).
Potrivit noilor prevederi legale, în următoarea campanie electorală, candidaţii şi aleşii poporului vor trebui să prezinte dovezi de integritate, inclusiv un Certificat de Integritate, solicitat de Codul Electoral. Apropierea alegerilor a creat un val de solicitări la Piaţa Centrală, la piaţa de vechituri de lângă Gara Feroviară şi la piaţa care se mai cheamă Talciok, dar şi pe pieţele on-line, unde sunt tot mai multe apeluri „Cumpăr certificat de integritate”, „Cumpăr aparat de produs certificate de Integritate”, „Cumpăr 3 loturi de certificate de integritate”, „Vând, la preţ redus, certificate de integritate”. Mirosea a business murdar în toate pieţele, de aceea Vlad Plahotniuc a decis să salveze Moldova şi de această dată.
Zis şi făcut. În consecinţă, în Moldova va fi deschisă o fabrică, una care va produce nu doar certificate de integritate, dar va spăla, curăţa, cârpi, machia integritatea pătată a candidaţilor electorali din partea acestui partid. Or, partidul nu are nevoie de candidaţi curaţi, că e greu sau chiar imposibil să-i ţii la umbra trandafirilor, iar candidaţii pătaţi – vin singuri, doar că arată urât şi neconform standardelor europene, deci, trebuie curăţaţi. FPIAP va avea mai multe hale, principala fiind Hala de Spălare a Imaginii. În acest compartiment, dotat cu multe duşuri, căzi, furtunuri, dotat cu săpun şi soluţii de curăţat, oamenii pătaţi vor fi introduşi, ţinuţi la înmuiat, la săpunit, la macerat, la puricat. Se vor utiliza soluţii şi tehnologii moderne, până vor fi scoase toate petele de corupţie, petele de sânge de la vânătoarea din Pădurea Domnească, petele de sos de stridii, răsturnat la beţie în zonele off-shore, petele de suc de marijuana, petele de praf de diamante, aduse prin contrabandă, petele de praf de puşcă din traficul de arme, amprentele de adulter, parfumul de penal, urmele de accidente rutiere din culpă, petele de violenţă în familie, petele de cleptomanie.
Citiți mai mult pe Zdg.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"