NordNews
Avem ce spune

Zi tristă pentru Poliția Națională! O polițistă, mamă a 3 copii, răpusă de COVID-19

O angajată a Poliției Republicii Moldova a fost răpusă de COVID-19. Este vorba despre Natalia Chirilov, în vârstă de doar 38 de ani, șef al Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni. Femeia a decedat în dimineața zilei de astăzi, potrivit unui anunț al Poliției, scrie deschide.md.

„Zi tristă pentru Poliția Națională. Am sperat până în ultima clipă că se va face bine și va reveni acasă, în sânul familiei, dar și în echipa noastră. Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, anunțăm plecarea timpurie dintre noi, a colegei noastre Natalia Chirilov, în vârstă de doar 38 de ani, șef al Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, care în dimineața zilei de astăzi a decedat”, se arată pe pagina Poliției Republicii Moldova.

Femeia era însărcinată. Colegii săi spun că la 22 iulie, aceasta a fost internată la o maternitate din capitală, iar la două zile a fost testată pozitiv cu Covid-19. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

Natalia Chirilov mai avea acasă încă 2 copii.

„După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției Covid-19, colega noastră a cedat, nereușind să-și strângă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani. O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Singurul loc, de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră și unde va rămâne veșnic. Întreaga familie a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, se mai arată în mesjaul Poliției.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"