NordNews
Avem ce spune

Zinaida Greceanîi a întețit-o la Bălți. Deputat PSRM: Am discutat doar probleme organizatorice

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi  și-a întețit vizitele la Bălți. Doar într-o lună, această a venit în orașul de pe Răut deja de două ori. Sâmbătă, 18 iulie aceasta a avut o întrevedere cu un grup de deputați, de președinții de raioane dar și  de consilierii locali din cadrul  Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Și de această dată, președinta PSRM a evitat să discute cu jurnaliștii nordnews.md.


Unii membri care au venit la sediul Organizației Teritoriale a PSRM din Bălți au luat apă, când au fost întrebați despre ce au discutat  la ședința de sâmbătă. Mai mult,  deputata Alla Dolință, s-a pierdut cu firea când a văzut echipa noastră de filmare.

Spuneți-ne despre ce ați discutat în cadrul ședinței de astăzi? – Of.. ”, a menționat Alla Dolință.

Totuși, unii aleșii ai poporului din partea socialiștilor ne-au comunicat că la întrunirea, de astăzi,  în agenda de discuții au fost doar problemele organizatorice ale partidului.

Noi am avut o adunare de partid. – Sunt probleme în partid? – Nu, nu avem probleme, e doar o adunare de partid”,  a spus Vasile Luca.

Am abordat chestiuni de partid. Organizatorice. Nu s-au discutat așa chestiuni importante. Suntem un partid cu experiență, probleme în interior nu avem. Muncim toți împreună, într-o echipă. Suntem o echipă foarte prietenoasă”, a precizat deputatul.

Unii legislatori au fost  întrebați, dacă săptămâna viitoare vor vota moțiunea de cenzură, înaintată de deputatții PAS și PPDA, guvernului tehnocrat condus de Ion Chicu. Aceștia au dat asigurări că nu vor contribui la demisia  actualului executiv.

Recent am toți deputații socialiști au semnat un act în care noi ne arătăm susținerea față de prim- ministrul Chicu. Care, chiar în aceste momente grele a reușit să mențină toate proiectele sociale, chiar să le majoreze de câteva ori. 00:46

Ultima dată, președintele Parlamentului Republicii Moldova a vizitat orașul Bălți acum o lună.
 

1 Comentariu
  1. misa spune

    La Porcaria dodoneasca „totul e bine”,
    socialistii nu au probleme,
    in timp ce, populatia de mult geme !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"