NordNews
Avem ce spune

Ziua ,,Micului Călător” la Consulatul General al României la Bălți

Cu ocazia aniversării Zilei Internaționale a Copilului, colectivul Consulatului General al României la Bălți a avut bucuria să sărbătorească, alături de copii și părinți, naturalețea celor mici de a găsi permanent fericirea.

În această zi, în cadrul proiectului „Micul călător”, ne-am deschis porțile și am întâmpinat cu jocuri și cadouri familiile care au solicitat eliberarea de acte de stare civilă pentru cei mici. Oficiul consular s-a transformat într-un minunat loc de joacă, iar micii călători, unii dintre ei aflați în primele zile ale itinerarului lor prin viață, au primit, pe loc, certificate de naștere.
Prin tot ceea ce facem, ne exprimăm datoria de a ne asigura că generaţiile următoare se dezvoltă în armonie şi-n siguranţă, deoarece acestea reprezintă valorile cele mai de preț pentru noi, iar de educația si atitudinea lor depinde evoluția societății.
Prin munca de zi cu zi și cu obiectivul datoriei împlinite, suntem convinși că încredințăm viitorul pe mâinile cele mai bune, iar omenirea va avea parte de progres și bunăstare.
Vă îndemnăm, dragi copii, să vă manifestați permanent bucuria și fericirea și să nu uitați să zâmbiți! Zâmbetul vostru reprezintă izvorul nesecat al determinării noastre de a vă construi un viitor minunat!
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"