NordNews
Avem ce spune

Ziua plecărilor din „PRO MOLDOVA”. Al treilea deputat a anunțat că părăsește formațiunea

Deputata Eleonora Graur se alătură colegilor săi, Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc și părăsește fracțiunea „PRO MOLDOVA”. Astfel, grupul parlamentar condus de Andrian Candu rămâne cu doar 11 deputați. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urma pe pagina ei de facebook.

Dragi prieteni, colegi și toți cei care mi-au fost alături la bine și la greu! După o perioadă de activitate politică fructuoasă, în care, împreună cu colegii mei, am depus eforturi continue pentru a crește un proiect frumos pentru oameni și țară – PRO MOLDOVA, drumurile noastre se despart. Astăzi, mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA.

Am decis că voi reprezenta în continuare interesele cetățenilor, doar în calitate de deputat independent, neafiliat nici unui partid politic. Motive sunt multe și nu cred că acum e necesar să fie enumerate.

Îmi exprim regretul și pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit dl Andrian Candu, un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de Dumnealui…

Reprezint votul a mii de alegători, care mi-au acordat mandatul de încredere pentru circumscripția nr. 13 și voi continua să lupt cu fermitate pentru realizarea promisiunilor oferite în fața cetățenilor.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, înțelegere, și colaborare.”, a scris Eleonora Graur.

Amintim că Eleonora Graur a ajuns în Legislativ după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, atunci când a câștigat competiția electorală pe Circumscripția nr. 13 – Rezina, raionul ei de baștină.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata